Over

Hoewel het internet officieel al bestaat sinds mijn eigen geboortejaar 1969, opgebouwd uit ‘slechts’ een verbinding tussen twee universiteiten, werd het pas in de jaren negentig ontdekt door het grote publiek. Zelfs toen stond het nog in de kinderschoenen en veel van wat inmiddels gemeen goed is, was nog niet eens bedacht.

Mijn kennis in die jaren was gebaseerd op eigen ondervindingen in het kader van trial and error. In 2001 ben ik in Nederland begonnen als zelfstandig ondernemer met het bouwen van websites. Toentertijd nog voornamelijk handwerk, inmiddels gefaciliteerd door hoogwaardige en vrije software voor beheer van content heb ik mijn focus kunnen verschuiven naar beheer, presentatie, communicatie en promotie via zoekmachines en sociale netwerken.

Tegenwoordig werk ik vanuit Frankrijk. Nog steeds als zelfstandig ondernemer maar nu in samenwerking met anderen binnen het zelfde vakgebied. Onder de vlag van ECLECTIC werken we onafhankelijk maar nauw samen aan verschillende internetprojecten, elkaar aanvullend met ieder zijn eigen expertise.

Het is een samenspel van verschillende elementen die het succes van een presentie op het internet bepalen.

 

Visie

Al het goede in het leven is gebouwd op een evenwicht tussen verschillende elementen. Een goede balans tussen die elementen vinden is niet eenvoudig. Daar verdient u hulp bij en om u op weg te helpen, heb ik alvast wat elementen in een aardige balans voor u klaar gezet.

Aarde

“La terre est bleue comme une orange”

Paul Éluard (1895-1952)

Elke dag de wereld her-uitvinden. In welk teken staan uw bezigheden, uw passies, uw dromen en gedachten? Het is in de huidige tijd van elementair belang om deze op een website zichtbaar te maken. 4Visions maakt in nauw overleg met u precies de site die u wenst.

Vuur

Inspiratie

Een decennium geleden ontwierp ik, destijds nog onder een ander gesternte, een website voor Juda Groenteman, rabbijn in Jeruzalem. Met de site wilde deze spirituele leraar een wereld ontsluieren die voor hemzelf een onmisbare bron van inspiratie en wijsheid was geworden.

Onze bijzondere samenwerking resulteerde in http://bethhamidrash.org en is daarna aanleiding geweest om een eigen start te maken onder de naam Daleth Web Productions.

Water

Reeds eeuwenlang voert de Nederlander eenen heldhaftigen stryd tegen het water

Water is zowel vijand als vriend van Nederland. Heel wat Nederlanders kunnen echter niet zonder. Onder hen bevindt zich Simon van Hagen die pas in zijn element is wanneer hij op zee zit. De eeuwige weerspiegeling van lucht en wolken in het water, de rust en ook de woestheid van de zee confronteren hem met de nietigheid van de mens, maar vormen ook een uitdaging voor diens inventiviteit.

Lucht

“To (make it) fly, you’ve got to let go…”

clouds