Internetdiensten

In één zin: 4Visions beheert uw presentie op het internet. Dit kan variëren van beheer van een bestaande website tot het van de grond af opbouwen van een nieuwe internet-presentie.

Hiertoe biedt ik, in samenwerking met anderen, onder meer de volgende internet diensten:

Website design en beheer
Ontwerp, publicatie en compleet beheer van uw statische en dynamische website.
Electronische nieuwsbrief design en management
Ontwerp, publicatie en compleet beheer van uw e-nieuwsbrieven en mailinglijsten.
Content Management Systemen
Implementatie, onderhoud en integratie van (of migratie naar) zowel open source als merkgebonden systemen om uw website inhoud, nieuwsbrieven en mailinglijsten eenvoudig te beheren.
Uw website draait op 100% windenergie. Website hosting, domeinregistratie en e-mail
Geschikte webhosting in voor uw website, e-mail of nieuwsbriefsysteem.

Logo en Huisstijl

Door de meesten wordt “packaging is everything” als een moderne uitspraak gezien maar het menselijk oog wordt al door alle tijden heen aangetrokken door schoonheid. En wanneer die schoonheid de aandacht heeft getrokken moet datgene wat erachter schuilt voldoen aan de verwachting.

Uitgaand van een basaal kleurschema en lettertype, ontwerpt 4Visions een bedrijfslogo dat aansluit bij uw visie. Elk ontwerp wordt aangeleverd in digitaal formaat in verschillende afmetingen en resoluties voor gebruik voor internet, e-mail en drukwerk.

Met deze elementen kunnen andere expressies van uw huisstijl worden gecreëerd: visitekaartjes, briefpapier, foldermateriaal en een website. Tezamen vormen deze expressies een herkenbare identiteit welke een gezicht geeft aan uw onderneming.

Vertel ons uw bedrijfsvisie en 4Visions creëert een complete identiteit en verzorgt tevens betaalbare druk van visitekaartjes en briefpapier voor u.

Website design, functionaliteit en content management

Elke website begint met een idee. Iedere website is opgebouwd uit drie delen: inhoud, vormgeving en functionaliteit. De uitdaging zit hem erin om deze delen volledig bij de originele idee te laten aansluiten.

4Visions ontwerpt uw website in nauw overleg met u om een vormgeving die uw oorspronkelijke idee recht doet te garanderen. Functionaliteit, zoals navigatie menu en aanvullingen variërend van een eenvoudig interactief e-mail formulier tot volledig database gedragen virtuele gemeenschappen of webwinkels, worden geleverd door maatwerk programmering of bestaande (open source of merkgebonden/commerciële) pakketten. Tot slot, als alles goed werkt en er goed uit ziet, kan inhoud worden toegevoegd. 4Visions kan zorg dragen voor publicatie en beheer van de inhoud van statische en dynamische websites.

Vertel ons uw idee and 4Visions vertelt u wat ervoor nodig is om het te realiseren in de virtuele wereld.

Advies nodig?

Voor iedere wens zijn vele oplossingen. En iedere client is uniek. Neem eenvoudigweg contact met me op om uw wensen kenbaar maken. U krijgt een welgemeend, no-nonsense en eerlijk advies over uw mogelijkheden.

Eén daarvan is een website die snel beschikbaar kan zijn op ons WordPress Content Management systeem dat nu al voor u klaar staat. Neem een kijkje op de front – en back end van de demo-website op het systeem. Vervolgens kunt u kenbaar maken of u zo’n website wilt en hoe u het aangepast wil hebben:

  • een eigen domeinnaam,
  • hulp bij of beheer van de inhoud,
  • redactie,
  • vertalingen,
  • aanpassing van of een geheel uniek ontwerp of
  • extra functionaliteit.

4Visions streeft ernaar om u te begeleiden door de internetjungle en een geschikte oplossing te vinden die nauw aansluit bij uw wensen. Laat u inspireren en begeleiden bij uw vlucht in de virtuele wereld.